Željezničar nudi siću za Vukotića

D. P.
Željezničar nudi siću za Vukotića

Banjaluka - Kapiten Krupe i član idealnog tima Premijer lige prošle sezone Aleksandar Vukotić mogao bi da napusti ovaj klub, ali sigurno neće preći u Željezničar koji je poslao ponudu od svega 30.000 maraka.

Takav potez pomalo je iznenadio čelnika kluba Dragomira Ilića koji je naglasio da ponuda nije ni razmatrana.

- To je sramno niska ponuda i nema potrebe da je komentarišem. Slično je bilo i u slučaju Irfana Jašarevića, jer je Željezničar nudio 20.000 evra, a mi smo ga platili 1.500 evra više. Treba li uopšte da pominjem koliko su igrači kod nas napredovali - rekao je Ilić.

Vukotić je nekoliko puta izjavljivao da želi da ide, ali se mnogo pita i Krupa jer ima važeći ugovor. Ilić je naglasio da će on ostati sve dok ne stigne zadovoljavajuća ponuda i za njega i za klub. Procjenjuje se da je njegova cijena oko 300.000 evra, pa je ponuda iz Sarajeva zaista mizerna.

Vukotić je bio član prve postave Krupe u pobjedi protiv Tekstilac Korta u Derventi (1:0). Strijelac u posljednjem pripremnom meču pred start Premijer lige BiH bio je Elvir Koljić. Ekipi bi danas trebalo da se priključe Makedonac Strahinja Krstevski i Lazar Nikolić iz Srbije koji će neko vrijeme provesti na probi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana