Мирослав Стевановић, фудбалер Севиље: Нисам чуо да ме тражи Звезда

Душан Репија
Мирослав Стевановић, фудбалер Севиље: Нисам чуо да ме тражи Звезда

Зворник - Фудбалер Севиље Мирослав Стевановић изјавио је јуче "Гласу Српске" да не зна за могућност да идућих 12 мјесеци проведе на позајмици у Црвеној звезди.

- Информацију да се селим на "Маракану" први пут чујем од вас. У посљедњих неколико дана појављују се разна нагађања, али још ни са ким нисам разговарао. Реално је да ћу идући период провести на позајмици, али стварно не знам гдје - рекао је Стевановић, који се одмара у родном Зворнику.

Поред Звезде, за одличног крилног нападача заинтересовани су и турски клубови, као и неколико шпанских прволигаша.

- За неколико дана ћу у Севиљу, па ћу са људима из клуба сјести и размотрити шта је најбоље за моју каријеру. Још нисам ни са ким причао о именима клубова. Само ми је битно да играм, како бих се вратио у форму - рекао је Стевановић.

Бивши играч Дрине, бањалучког Борца и Војводине, у којој је пружао одличне партије, прије шест мјесеци дошао је у Севиљу, потписао уговор на пет година и на почетку добијао шансу да игра. Тренер Мичел, који је и инсистирао на његовом доласку, полако га је уводио у систем игре и давао шансу са клупе, али све је кренуло погрешно доласком Емерија.

- Имаму велику жељу да покажем да нисам промашај и вјерујем да то могу, само уколико ми се укаже права прилика. Зато је идући период врло важан, јер ако пронађем клуб у којем ћу бити стандардан, имаћу и боље шансе да задобијем Емеријево повјерење - закључио је Стевановић.

Лична карта

Име и презиме: Мирослав Стевановић

Датум рођења: 29. јул 1990. године

Мјесто рођења: Зворник

Висина: 180 центиметара

Клубови: Дрина, Војводина, Палић (позајмица), Борац Бањалука (позајмица), Севиља

Репрезентација: БиХ (7 утакмица, 1 погодак)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана