Komisija na Gradskom stadionu u Banjaluci se još ne oglašava

D. P.
Komisija na Gradskom stadionu u Banjaluci se još ne oglašava

Banjaluka - Tri dana poslije sjednice Skupštine Fudbalskog kluba Borac na kojoj su "crveno-plavi" i definitivno ostali bez predsjednika Draška Ilića, kompletnog Upravnog odbora, Nadzornog odbora, ali i direktora Roberta Zrilića i direktora marketinga Siniše Račića, koji će nastaviti rad u tehničkom mandatu, na Gradskom stadionu ništa novo.

Petočlana komisija u kojoj su dvojica bivših igrača i kapitena Draško Žarić i Goran Đukić, te predstavnik navijača Goran Talijan, odbornik u Skupštini grada Banjaluka Milan Granula i predstavnik resornog ministarstva Oliver Gačić, čiji je zadatak je da zastupa klub na svim sastancima koji se tiču pronalaska čelnih ljudi Borca i njihovog eventualnog izbora na rukovodeće funkcije, nije se još sastala. Kao i poslije sjednice, tako i juče Žarić i Đukić nisu željeli da se oglašavaju u javnosti, dok se Gažić nije javljao na telefonske pozive. Jedini koji su ovih dana aktivni na Gradskom stadionu su prvotimci premijerligaša koji se pripremaju za meč 17. kola u kome će u subotu od 16 časova ugostiti "fenjeraša" Velež.

- Svi smo svjesni situacije, ali se nadamo boljem. Za to vrijeme ne preostaje nam ništa drugo nego da vrijedno radimo. Mostarci su već sada gotovo sigurno u nižem rangu, a sa tri boda u duelu sa njima povećavamo nadu da ćemo i naredne sezone biti premijerligaši. Smatram da to nije nerealno, pogotovo ako se tokom zimske pauze u klub dovedu kvalitetna pojačanja - naglasio je šef stručnog štaba Banjalučana Željko Vranješ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana