FK Borac: Cilj ispunjen, Sloboda u mislima

Darko Pašagić
FK Borac: Cilj ispunjen, Sloboda u mislima

Banjaluka - Osnovni cilj nam je bio da prođemo među osam najboljih u Kupu BiH i njega smo uspjeli da ispunimo bez nekih većih problema.

Izjavio je ovo šef stručnog štaba fudbalera Borca Vinko Marinović poslije pobjede u revanš utakmici osmine finala Kupa BiH u kojoj su Banjalučani savladali prvoligaša Srpske Rudar Prijedor sa 5:2 i sa ukupnim rezultatom 6:2 plasirali se u narednu fazu takmičenja.

- Poslije prvog susreta u kome smo na gostovanju slavili sa 1:0 vrata četvrtfinala su nam bila otvorena, ali je trebalo da taj minimalan trijumf ovjerimo. Nije sve izgledalo najbolje, pogotovo u prvom dijelu susreta, ali smo se u nastavku probudili i na kraju smo slavili ubjedljivu pobjedu - naglasio je Marinović.

On je istakao da vremena za dublje analize ovog susreta nema, jer su misli fudbalera i stručnog štaba već okrenute nedjeljnom susretu sa tuzlanskom Slobodom, koju Borac dočekuje od 17 časova na Gradskom stadionu.

- Tuzlaci su nedavno promijenili trenera i sigurno će pokušati da nam pomrse račune. Međutim, u svakom meču idemo na pobjedu, pa će tako biti i u ovom susretu. Raduje činjenica da ćemo najvjerovatnije biti u kompletnom sastavu. Crvene kartone su odradili Nebojša Runić i Uglješa Radinović, a od viroze se oporavio Mladen Žižović. Na povrede se žale Aleksandar Malbašić i Bojan Kremenović, ali vjerujem da će i oni biti spremni do nedjelje - dodao je Marinović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana