Cimirot u Sarajevu, Stojčev u Atirauu

Č. M.
Cimirot u Sarajevu, Stojčev u Atirauu

Trebinje - Miloš Stojčev i Gojko Cimirot više nisu članovi Leotara.

Mladi reprezentativac BiH Cimirot potpisao je juče ugovor sa Sarajevom. Dobrim igrama je skrenuo pažnju mnogih klubova, a nije tajna da ga je želio i Vladimir Gaćinović, koji je nedavno preuzeo Zvijezdu iz Gradačca.

- Srećan sam što dolazim u veliki klub. Bilo je nekoliko opcija za nastavak karijere, ali mi je Sarajevo ponudilo najbolje uslove i mislim da je to klub u kome mogu najviše da napredujem. Nadam se da ćemo navijačima konačno prirediti šampionsko slavlje i da ćemo napraviti dobar posao u Evropi. Svom matičnom klubu želim sve najbolje i da što prije prebrodi krizu - istakao je Cimirot.

Iako je izgledalo da će Stojčev u budućem periodu nositi dres sarajevskog Željezničara, karijeru nastavlja u Kazahstanu u ekipi Atirau. Fudbaler koji je posljednjih pola godine proveo na "Policama", gdje je bio najbolji igrač, dobio je ponudu iz Kazahstana koju nije mogao da odbije i potpisao je ugovor do 15. novembra. Atirau se trenutno nalazi na devetom mjestu sa 14 bodova iz 14 utakmica i bori se za opstanak.

- Prezadovoljan sam uslovima koje sam dobio u Kazahstanu. Liga Kazahstana za mene nije nepoznanica, jer sam i prije Leotara igrao za Akžajik. Kazahstanci ulažu mnogo novca u fudbal i rapidno napreduju. Siguran sam da ćemo uspjeti da obezbijedimo opstanak. Leotaru želim sve najbolje i da što prije prevaziđe sve probleme koji ga pritiskaju. Trebinje zaslužuje da ima jakog premijerligaša - naglasio je Stojčev.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana