Borac m:tel: Sa Nikolićem na Partizan

Darko Pašagić
Borac m:tel: Sa Nikolićem na Partizan

Banjaluka - Iskusni pivot Ratko Nikolić, koji je bio najavio odlazak iz Banjaluke, predvodiće ekipu Borca m:tel u meču 14. kola SEHA Gasprom Južni tok lige protiv Partizana. Utakmica se igra u subotu od 20 časova u dvorani "Borik".

- U ovom susretu računamo i na Nikolića, koji je izrazio želju da nam pomogne u ovim teškim trenucima i na tome smo mu izuzetno zahvalni - naglasio je vršilac dužnosti direktora Borca m:tel Nebojša Golić.

Ono što raduje sve pristalice "crveno-plavih" je što su igrači banjalučkog kluba odlučili da prestanu sa štrajkom i da pred susret sa Beograđanima odrade tri treninga.

- Bolje išta, nego ništa. U ovakvoj situaciji nismo u stanju nikom da prijetimo, ali vjerujem da možemo dostojno da se suprotstavimo "crno-bijelima". Uvjeren sam da će igrači pred prepunom dvoranom izaći sa pobjedničkim mentalitetom i ako se kockice poslože sve je moguće. Partizan je mnogo jači nego jesenas, ali meni je u ovom trenutku najvažnije kako ćemo mi odigrati - istakao je šef stručnog štaba Banjalučana Ivan Jani Čop, koji će za ovaj susret moći da računa na sve raspoložive snage.

Golić je rekao da se nada da će u narednoj sedmici klupski račun biti odblokiran i da će Borac m:tel početi normalno da funkcioniše.

- Još jednom bih se zahvalio Vladi Republike Srpske, koja je naš dug prema Poreskoj upravi prolongirala do kraja godine. Vjerujem da će stvari krenuti konačno nabolje i da će uskoro stvari doći na svoje mjesto. Ono što je najvažnije u ovom trenutku je da su igrači počeli da treniraju i da nesmetano radi Omladinska škola, kao i Škola mini rukometa Banjaluka, koja iz dana u dan ima sve više polaznika - dodao je Golić.

Navijači

Golić je najavio da će u meču sa Partizanom uz "crveno-plave" biti i "vulturesi".

- Obavljeni su razgovori sa predstavnicima navijača koji su najavili da će ih doći 800, 900 i da će korektnim navijanjem pokušati da nam pomognu da dođemo do pobjede. Svjesni su situacije u kojoj se nalazimo i hvala im što će biti uz nas - rekao je Golić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana