Borac igra za peto mjesto

D. P.
Borac igra za peto mjesto

Banjaluka - Fudbaleri Borca u trećem kolu grupe A na petom "Istria Winter Cupu" igrali su neriješeno sa slovenačkim trećeligašem Ilirijom, 1:1.

Tako su Banjalučani bez obzira na ishod susreta između slovenačkog Zavrča i superligaša Srbije Novog Pazara zauzeli treće mjesto u grupi i u subotu od 15 časova igraće meč za peto mjesto sa trećeplasiranom ekipom iz grupe B. Slovenci su poveli u 59. minutu golom Luke Jurišića, a na 1:1 izjednačio je Elvir Koljić u 81. minutu.

U ovom susretu šef stručnog štaba Banjalučana Vinko Marinović je pružio priliku igračima koji su u dosadašnjem dijelu priprema imali manju minutažu. Borac je utakmicu počeo u sastavu: Gajić, Kondić, Kraljević, Đajić, Pilipović, Savić, Redžić, Savanović, St. Dujaković, N. Dujaković, Marčeta. U nastavku su još zaigrali Ilić, Koljić, Macanović, Tučić i Stevandić.

- Iako nismo uspjeli da zabilježimo pobjedu bilo je dobrih stvari u ovom susretu kojima mogu da budem zadovoljan. Jedan broj igrača pružio je dobru igru, ali bilo je i onih koji su podbacili. Ne bi sada govorio koji su to fudbaleri, jer će imati priliku da utisak iz ovog susreta poprave u nekom drugom meču, ali prema onom što su prikazali daleko su od prve postave - naglasio je Vinko Marinović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana