Borac hvata zalet iz Opatije

Darko Pašagić
Borac hvata zalet iz Opatije

Banjaluka - Delegacija Borca obišla je Opatiju i definitivno je odlučeno da "crveno-plavi" u dva navrata budu na pripremama u poznatom hrvatskom ljetovalištu.

- Bićemo smješteni u Grand hotelu "4 opatijska cvijeta". Na prvi dio priprema polazimo u subotu, 1. februara, u 8 časova, a povratak je planiran za nedjelju, 9. februara. Put Opatije ponovo krećemo, 12, a vraćamo se 19. februara - naglasio je šef stručnog štaba Borca Dragan Jović.

Fudbaleri Borca danas u 14 časova na stadionu sa vještačkom travom u Krupi na Vrbasu odigraće drugi kontrolni susret, a rival će biti domaći drugoligaš, Krupa.

- Biće to još jedna prilika da se igrači dobro istrče, ali i nekima da se dokažu. Što se tiče rivala u Opatiji njih neće biti teško pronaći, jer se u ovom poznatom ljetovalištu trenutno nalazi više ekipa na pripremama. Već 2. februara u Kostreni ćemo igrati protiv hrvatskog drugoligaša Pomorca - nastavio je Jović.

Delegacija Banjalučana boravila je i u Rijeci, gdje se sastala sa čelnicima istoimenog hrvatskog prvoligaša.

- Najvjerovatnije bi sa Riječanima odigrali kontrolni susret, 5. februara. Ova posjeta je početak saradnje dva kluba i nadam se da će ona u budućnosti biti još više produbljena - dodao je Jović.

Đerić

Poslije Darka Đajića još jedan fudbaler Leotara u nastavku sezone nosiće dres Borca. To je krilni napadač Boban Đerić, koji bi danas trebalo da se pojavi na Gradskom stadionu.

- Uz njih dvojicu za sada je naše redove pojačao golman Nikola Đurić, koji je došao iz mrkonjićke Slobode. Još su na probi Rajko Leković i Filip Jarić i do polaska na pripreme šef stručnog štaba Dragan Jović će odlučiti o tome da li će ostati ili potražiti angažman u nekom drugom klubu - naglasio je sportski direktor Borca Branislav Krunić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana