Борац хвата залет из Опатије

Дарко Пашагић
Борац хвата залет из Опатије

Бањалука - Делегација Борца обишла је Опатију и дефинитивно је одлучено да "црвено-плави" у два наврата буду на припремама у познатом хрватском љетовалишту.

- Бићемо смјештени у Гранд хотелу "4 опатијска цвијета". На први дио припрема полазимо у суботу, 1. фебруара, у 8 часова, а повратак је планиран за недјељу, 9. фебруара. Пут Опатије поново крећемо, 12, а враћамо се 19. фебруара - нагласио је шеф стручног штаба Борца Драган Јовић.

Фудбалери Борца данас у 14 часова на стадиону са вјештачком травом у Крупи на Врбасу одиграће други контролни сусрет, а ривал ће бити домаћи друголигаш, Крупа.

- Биће то још једна прилика да се играчи добро истрче, али и некима да се докажу. Што се тиче ривала у Опатији њих неће бити тешко пронаћи, јер се у овом познатом љетовалишту тренутно налази више екипа на припремама. Већ 2. фебруара у Кострени ћемо играти против хрватског друголигаша Поморца - наставио је Јовић.

Делегација Бањалучана боравила је и у Ријеци, гдје се састала са челницима истоименог хрватског прволигаша.

- Највјероватније би са Ријечанима одиграли контролни сусрет, 5. фебруара. Ова посјета је почетак сарадње два клуба и надам се да ће она у будућности бити још више продубљена - додао је Јовић.

Ђерић

Послије Дарка Ђајића још један фудбалер Леотара у наставку сезоне носиће дрес Борца. То је крилни нападач Бобан Ђерић, који би данас требало да се појави на Градском стадиону.

- Уз њих двојицу за сада је наше редове појачао голман Никола Ђурић, који је дошао из мркоњићке Слободе. Још су на проби Рајко Лековић и Филип Јарић и до поласка на припреме шеф стручног штаба Драган Јовић ће одлучити о томе да ли ће остати или потражити ангажман у неком другом клубу - нагласио је спортски директор Борца Бранислав Крунић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана