Zvezda iz Razgrada nosi odličnih 2:2

B92
Zvezda iz Razgrada nosi odličnih 2:2

Beograd - Fudbaleri Crvene zvezde i Ludogoreca odigrali su u Razgradu neriješeno 2:2, u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Duel u Bugarskoj bio je veoma zanimljiv, a srpski šampion na kraju je ostvario veoma povoljan rezultat, iako je čak i vodio u 67. minutu.

Zvezda je odigrala dva potpuno različita poluvremena. U prvom je odigrala izuzetno loše, previše defanzivno i bojažljivo, a domaćin je poveo golom Kafua koji je u 46. minutu poslije solo prodora pogodio mrežu Kahrimana.

U nastavku se sve promjenilo za goste iz Beograda. Nije Božović mnogo promjenio taktiku, ali je Zvezda zaigrala mnogo bolje i to se pokazalo na semaforu. Kapiten i najbolji igrač ekipe Aleksandar Katai je poslije fantastičnog solo prodora izjednačio u 48. minutu, da bi Kanga 19 minuta kasnije donio potpuni preokret takođe sjajnim golom.

Imala je Zvezda nekoliko odličnih kontri u narednih desetak minuta, ali nije dotukla protivnika, pa je u 76. minutu Kešeru iskoristio nepažnju odbrane Zvezde i jeftinim golom postavio je konačan rezultat.

Revanš meč igra se za nedjelju dana na najvećem srpskom stadionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana