Melanija Tramp zahvalila za poklon iz Beme

Ž. K.
Melanija Tramp zahvalila za poklon iz Beme

Banjaluka - Kakvo iznenađenje. Hvala vam mnogo na prelijepom poklonu i pismu koje ste mi poslali. Ovim domišljatim potezom ste mi ukazali veliko poštovanje i veoma cijenim vaš gest. Želim vam mnogo uspjeha u budućnosti.

Tim riječima je Melanija Tramp, supruga republikanskog kandidata za predsjednika SAD Donalda Trampa, zahvalila na nesvakidašnjem poklonu koji joj je nedavno uputila banjalučka fabrika obuće "Bema". Iz "Beme" su preko okeana odletjela dva para specijalno izrađenih cipela uz želju Trampovoj supruzi da u njima ušeta u Bijelu kuću.

Tehnički direktor "Beme" Marinko Umičević kaže da ga je iznenadilo i obradovalo pismo koje je juče stiglo na njegovu adresu.

- Pismo shvatam kao priznanje "Bemi", Banjaluci i cjelokupnoj RS. Misija je uspješno završena, a Melanija mi je obećala da će se poslije okončanja predsjedničke kampanje, koja je u završnoj fazi, fotografisati u našim cipelama i poslati nam fotografije. Razgovarali smo i o našem odlasku u SAD bez obzira na ishod izbora - kaže Umičević, navodeći da je Melanija bila pozitivno iznenađena medijskom pažnjom koja je pratila ovaj poklon.

"Bema" je za Melaniju Tramp izradila dva para cipela - zlatne za kampanju i bijele za Bijelu kuću. Oba para izrađena su od najkvalitetnije kože i memorijske pjene, a upotpunjena su čuvenim zmijanjskim vezom. U paket koji je upućen u SAD spakovana je rakija, pismo i mapa Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana