Меланија Трамп захвалила за поклон из Беме

Ж. К.
Меланија Трамп захвалила за поклон из Беме

Бањалука - Какво изненађење. Хвала вам много на прелијепом поклону и писму које сте ми послали. Овим домишљатим потезом сте ми указали велико поштовање и веома цијеним ваш гест. Желим вам много успјеха у будућности.

Тим ријечима је Меланија Трамп, супруга републиканског кандидата за предсједника САД Доналда Трампа, захвалила на несвакидашњем поклону који јој је недавно упутила бањалучка фабрика обуће "Бема". Из "Беме" су преко океана одлетјела два пара специјално израђених ципела уз жељу Трамповој супрузи да у њима ушета у Бијелу кућу.

Технички директор "Беме" Маринко Умичевић каже да га је изненадило и обрадовало писмо које је јуче стигло на његову адресу.

- Писмо схватам као признање "Беми", Бањалуци и цјелокупној РС. Мисија је успјешно завршена, а Меланија ми је обећала да ће се послије окончања предсједничке кампање, која је у завршној фази, фотографисати у нашим ципелама и послати нам фотографије. Разговарали смо и о нашем одласку у САД без обзира на исход избора - каже Умичевић, наводећи да је Меланија била позитивно изненађена медијском пажњом која је пратила овај поклон.

"Бема" је за Меланију Трамп израдила два пара ципела - златне за кампању и бијеле за Бијелу кућу. Оба пара израђена су од најквалитетније коже и меморијске пјене, а употпуњена су чувеним змијањским везом. У пакет који је упућен у САД спакована је ракија, писмо и мапа Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана