Убиство у Будви: Због прељубе кум платио убиство Видаковића?

Ало
Убиство у Будви: Због прељубе кум платио убиство Видаковића?

Будва - Милоша Видаковића (29) из Панчева, који је убијен у Будви 2. јула, наочиглед 500 људи, усмртио је, према незваничним информацијама, Београђанин Милош Војиновић.

Како пише дневни лист “Ало”, Војиновића је са мјеста инцидента скутером одвезао Милош Делибашић (29), сестрић бизнисмена Слободана Шарановића (75) – ухапшеног због сумње да је наручио убиство брата Луке Бојовића, Николе.

Налогодавац овог убиства у Будви је, према сазнањима полиције на које се позива “Ало”, његов кум Страхиња Стојановић, који је наводно био интиман са Видаковићевом женом.

- Видаковић је рањен на Галеници средином априла ове године, а разлог сукоба је била жена. Наиме, он се наљутио на свог кума Страхињу Стојановића јер је овај, наводно, био интиман са његовом женом. Иако је знао ко га је повредио, полицији није желео да каже – каже неименовани саговорник овог листа и додаје:

- Међутим, његов кум се уплашио да ће он проговорити и наручио је његову ликвидацију, коју је платио око 50.000 евра. Један од ликвидатора је био и Милош Делибашић. Стојановић и Делибашић заједно су били у затвору и ту су постали добри пријатељи – испричао је он.

Полиција трага за Стојановићем.

Због сумње да су умјешани у убиство Видаковића, ухапшени су Горан Бојанић и Славиша Новаковић, али и Милош Делибашић. Клупко злочиона почело се је да се одмотава када је у Будви ухапшен Шарановић, који је Делибашићу ујак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана