BBB pretukli dvojicu srpskih mladića

Blic, N1
BBB pretukli dvojicu srpskih mladića

Navijači zagrebačkog Dinama, poznati kao "Bed blu bojsi", pretukli su 16. jula dvojicu mladića iz Srbije, na željezničkoj stanici u Zagrebu, navodi N1.

Kako se navodi, zagrebačka policija je potvrdila za N1 da se dogodio incident o kome je izvjestio dnevni list Blic.

Policija je navela da su policajci poslije prijave na licu mjesta zatekli dva srpska državljanina, stara 21 i 28 godina, koji su izjavili da ih je fizički napalo više osoba i odbili ljekarsku pomoć, a zatim nastavili putovanje vozom za Ljubljanu.

Kako piše beogradski Blic, incident se dogodio na željezničkoj stanici u Zagrebu. Grupa mladića navodno je uletjela u voz koji je stajao na stanici i napala dvojicu mladića srpske nacionalnosti, koji su putovali u Sloveniju.

Prema izjavama jednog od mladića za Blic, napadači su mu opsovali "srpsku mater" i pretukli ga šakama i palicama po glavi. Neki od napadača su, tvrdi napadnuti mladić, imala obilježja "Bed blu bojsa".

Na mjesto događaja stigla je policija, a napadači su se razbježali, priča mladić.

"Policajac me je pitao treba li mi ljekarska pomoć i odgovorio sam mu da on zaključi na osnovu toga kako izgledam, jer sam krvario", priča mladić i kaže da je nakon toga policajac otišao na drugu intervenciju, a on nastavio put vozom u Sloveniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana