Đukanović nervozan zbog svijesti da se bliže hapšenja

Agencije
Đukanović nervozan zbog svijesti da se bliže hapšenja

PODGORICA - Izvršna direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) Vanja Ćalović Marković smatra da je izjava bivšeg predsjednika Mila Đukanovića, u kojoj pominje i krvnu osvetu, vid zastrašivanja i poruka upućena glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću.

Nekadašnji predsjednik države, Vlade i DPS Đukanović ocijenio je u utorak da je u Crnoj Gori na sceni politički revanšizam kao nova stranica tradicije crnogorskih osveta.

- Mislim da su te poruke upućene glavnom specijalnom tužiocu i da su upućene zbog hapšenja Zorana Lazovića i Milivoja Katnića koji su čuvari mnogih mračnih tajni prethodnog režima - poručila je Ćalović Marković.

Saopštila je i da je godinama uloga  Lazovića u određenim Đukanovićevim poslovima bila vrlo bitna.

- Mislim da to Đukanovića čini nervoznim, jer je vjerovatno strategija glavnog specijalnog tužioca da polako sužava taj krug i mislim da je i Đukanović došao do tog zaključka da se ta hapšenja sve više približavaju njemu ili članovima njegove porodice - bratu ili sestri. Mislim da on brine i da neko može da progovori - navela je Ćalović Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana