БББ претукли двојицу српских младића

Blic, N1
БББ претукли двојицу српских младића

Навијачи загребачког Динама, познати као "Бед блу бојси", претукли су 16. јула двојицу младића из Србије, на жељезничкој станици у Загребу, наводи Н1.

Како се наводи, загребачка полиција је потврдила за Н1 да се догодио инцидент о коме је извјестио дневни лист Блиц.

Полиција је навела да су полицајци послије пријаве на лицу мјеста затекли два српска држављанина, стара 21 и 28 година, који су изјавили да их је физички напало више особа и одбили љекарску помоћ, а затим наставили путовање возом за Љубљану.

Како пише београдски Блиц, инцидент се догодио на жељезничкој станици у Загребу. Група младића наводно је улетјела у воз који је стајао на станици и напала двојицу младића српске националности, који су путовали у Словенију.

Према изјавама једног од младића за Блиц, нападачи су му опсовали "српску матер" и претукли га шакама и палицама по глави. Неки од нападача су, тврди нападнути младић, имала обиљежја "Бед блу бојса".

На мјесто догађаја стигла је полиција, а нападачи су се разбјежали, прича младић.

"Полицајац ме је питао треба ли ми љекарска помоћ и одговорио сам му да он закључи на основу тога како изгледам, јер сам крварио", прича младић и каже да је након тога полицајац отишао на другу интервенцију, а он наставио пут возом у Словенију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана