За сат времена двије оружане пљачке у Сарајеву и Мостару

nezavisne.com
За сат времена двије оружане пљачке у Сарајеву и Мостару

Мостар, Сарајево - Пет наоружаних бандита упало је синоћ у 20.20 у тржни центар "Робот" у Мостару, гдје су пријетећи радницима да ће запуцати опељешили сеф, а већ у 21.05 је на сличан начин опљачкан и тржни центар "Бинго" у Хаџићима код Сарајева.

Након те филмске пљачке о свему су упознате све полицијске патроле, с циљем да се пронађу разбојници, али они још увијек нису ухапшени.

По незваничним сазнањима, пљачкаши нису баш били упућени гдје се новац налази, па су уз пријетњу да ће запуцати од радника затражили да им открију мјесто у објекту гдје се налази сеф с парама.

Преплашени радници су их затим одвели до сефа, а лопови су затим покупили паре и побјегли.

Повријеђених током овог разбојништва, срећом, није било. "Робот" је, подсјетимо, један у низу опљачканих тржних центара у Мостару, након што су у два наврата опељешене пословнице "Бинга" у мостарском насељу Центар два.

"Бинго", али у Хаџићима, код Сарајева, на мети четири разбојника био је у недјељу у 21.05.

Није саопштено колико је новца однесено у тој оружаној пљачки, осим што је потврђено да је истрага у току, као и потрага за разбојницима.

"Маскирани разбојници су уз пријетњу оружјем украли новац, а затим побјегли у непознатом правцу", рекли су нам из МУПа КС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана