Нестали Радомир Ђурић пронађен мртав

Срна
Нестали Радомир Ђурић пронађен мртав

Добој - Радомир Ђурић /54/ из Младиковина, општина Теслић, пронађен је мртрав на локацији званој "Њивица" у том мјесту, а увиђајем је утврђено да је смрт наступила природним путем.

Из Центра јавне безбједности Добој саопштено је да је тијело пронађено јуче у 1.20 часова након организоване потраге за несталим лицем, чији је нестанак пријављен дан раније.

Увиђај лица мјеста извршили су службеници Полицијске станице Теслић, заједно са љекаром мртвозорником Дома здравља Теслић који је констатовао да је смрт наступила природним путем.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој.

Нестанак Ђурића пријавио је његов пријатељ у недјељу, 4. октобра, након што се он није појавио на договореном мјесту, нити се јављао на телефонске позиве.

Ђурић је око 7.00 часова кренуо у ловиште на локалитет "Тормице" у мјесту Узвинска, општина Теслић, након чега се око 11.00 часова требао састати са пријатељем.

У потрази коју је организовала Полицијска станица Теслић ангажована је и Јединица за подршку ЦЈБ Добој са псом трагачем, а учествовали су и мјештани Младиковина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана