Горан Јевтић на саслушању због силовања?

mondo.ba
Горан Јевтић на саслушању због силовања?

Београд - Синоћ је као бомба одјекнула вијест да је један од српских најуспешнијих глумаца млађе генерације, Горан Јевтић, оптужен за обљубу малољетника.

Повод је инцидент који се наводно догодио прије неколико мјесеци у Сомбору, током фестивала Позоришни маратон.

"Блиц" пише да се глумац зближио са маљолетним момком којем је омиљени глумац, и да су заједно током фестивала излазили на представе и у кафане.

Лист додаје да се између њих двојице догодио сексуални чин у тоалету позоришта, и да случај није пријавио младић, већ његов отац. Међутим, послије неколико дана је повукао кривичну пријаву.

На крају, отац маљолетника је поднео пријаву тужилаштву у Сомбору, гдје је том листу потврђено да је против глумца поднијета пријава због силовања маљолетника.

Јевтић је рекао да је на проби, и замолио да се не баве "будалаштинама и глупостима".

"Случај је у фази провјеравања навода из кривичне пријаве, и испитујемо тачност података које је отац навео. Тужилаштво је послало предмет на провјеру у полицију и очекујемо повратну информацију", речено је у сомборском тужилаштву, преноси Мондо.

Полиција додаје да се случај третира по хитној процедури због дјела за које се терети глумац, и да се у наредним данима може очекивати његово саслушање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана