Borića tukli pred maloljetnim sinom

N.T.
Borića tukli pred maloljetnim sinom

Teslić - Policija traga za napadačima koji su pretukli načelnika Civilne zaštite u Tesliću Dulu Borića. Njega su maskirani razbojnici napali pred maloljetnim sinom , potvrđeno je "Glasu Srpske".

Policijska uprava Doboj, navodeći inicijale, potvrdila je da  su dvije osobe napale Borića  30. juna na parkingu ispred  zgrade u kojoj stanuje.

- Napadači su prišli automobilu u kome je bio D. B. te ga napali i udarili više puta. U vrijeme napada na zadnjem sjedištu bilo je  maloljetno dijete. Pokrenuta je istraga u cilju identifikovanja i hapšenja napadača -kazala je portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez.

Dodala je da je žrtva napada upućena u Dom zdravlja u Tesliću, gdje joj je pružena ljekarska pomoć. Tom prilikom konstatovane su lakše povrede. Motiv napada nije utvrđen, a Borić nije želio da bilo šta kaže o premlaćivanju.

Prema nezvaničnim informacijama on je navodno bio u sukobu s više osoba tako da se sve to ispituje kako bi se utvrdio motiv.

Napad na Borića osudio je Opštinski odbor Srpske demokratske stranke u Tesliću čiji je on aktivista.

- Od nadležnih policijskih i tužilačkih organa očekujemo da što prije privedu pravdi počinioce napada kako bi se među građane vratio mir i osjećaj sigurnosti. Ne prejudicirajući motive, što je posao istražnih organa, svaki stanovnik naše opštine mogao bi da se zapita šta se to dešava već nekoliko godina u Tesliću, šta je sledeće i ko je sledeći-saopšteno je iz SDS-a u Tesliću.

Istakli su da se sve desilo u sred dana i da je s Borićem bio maloljetni sin koji je uspio da pobjegne i pozove pomoć sa obližnjeg dječijeg igrališta.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana