Борића тукли пред малољетним сином

Н.Т.
Борића тукли пред малољетним сином

Теслић - Полиција трага за нападачима који су претукли начелника Цивилне заштите у Теслићу Дулу Борића. Њега су маскирани разбојници напали пред малољетним сином , потврђено је "Гласу Српске".

Полицијска управа Добој, наводећи иницијале, потврдила је да  су двије особе напале Борића  30. јуна на паркингу испред  зграде у којој станује.

- Нападачи су пришли аутомобилу у коме је био Д. Б. те га напали и ударили више пута. У вријеме напада на задњем сједишту било је  малољетно дијете. Покренута је истрага у циљу идентификовања и хапшења нападача -казала је портпарол Полицијске управе Добој Драгана Керкез.

Додала је да је жртва напада упућена у Дом здравља у Теслићу, гдје јој је пружена љекарска помоћ. Том приликом констатоване су лакше повреде. Мотив напада није утврђен, а Борић није желио да било шта каже о премлаћивању.

Према незваничним информацијама он је наводно био у сукобу с више особа тако да се све то испитује како би се утврдио мотив.

Напад на Борића осудио је Општински одбор Српске демократске странке у Теслићу чији је он активиста.

- Од надлежних полицијских и тужилачких органа очекујемо да што прије приведу правди починиоце напада како би се међу грађане вратио мир и осјећај сигурности. Не прејудицирајући мотиве, што је посао истражних органа, сваки становник наше општине могао би да се запита шта се то дешава већ неколико година у Теслићу, шта је следеће и ко је следећи-саопштено је из СДС-а у Теслићу.

Истакли су да се све десило у сред дана и да је с Борићем био малољетни син који је успио да побјегне и позове помоћ са оближњег дјечијег игралишта.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана