Vlasnik o tuči u noćnom klubu u  Tesliću: Ovo nije prvi put, zatvorićemo diskoteku

GS
Vlasnik o tuči u noćnom klubu u  Tesliću: Ovo nije prvi put, zatvorićemo diskoteku

TESLIĆ - Vlasnik noćnog kluba ”Kristal” iz Teslića Dejan Gavrić i njegov otac napadnuti su sinoć kada je grupa momaka upala u klub i počela da razbija inventar.

U napadu Gavrić i jedna osoba su lakše povrijeđeni, dok napadači još nisu identifikovani i uhapšeni.

U PU Doboj za ATV je potvrđeno da se napad dogodio sinoć oko tri sata iza ponoći.

-Policijskoj stanici Teslić je prijavljeno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta. Po prijavi su postupili policijski službenici koji su utvrdili da su tri lica fizički napali D.G, D.G, A.P. i D.P. pri čemu su A.P. i D.G. zadobili tjelesne povrede. U toku je rad po navedenom - navode u PU Doboj.

Gavrić za ATV kaže da su ih napali momci koji se predstavljaju kao pripadnici navijačke grupe ”Liders”, navodeći da im ovo nije bio prvi napad.

-Otkad smo u martu otvorili diskoteku, određena grupa je počela da dolazi i izaziva haos. Sinoć su došli u diskoteku i čovjek je iz čista mira krenuo da baca i razbija sve piće sa šanka. Flaše i čaše su letjele naokolo, staklo je padalo po gostima koji su se isprepadali  -  priča Gavrić.

On kaže da je njegov otac prišao tim momcima i pitao ih zašto to rade, da bi oni nasrnuli na njega i udarili ga.

Došlo je do sukoba u kojem su Gavrić i još jedna osoba pretučeni, a napadači su pobjegli.

-Od otvaranja diskoteke izloženi smo pritiscima te grupe, koja nam stalno pravi probleme. Ranije su nam napali obezbjeđenje kluba, koje su presreli i palicama im lupali po vozilu. I u martu su napravili haos u diskoteci - kaže Gavrić.

Više puta je, tvrdi napade prijavio policiji, ali ništa još nije riješeno.

On ističe da je primoran da zbog cijele situacije i stalnih napada zatvori klub, jer ne samo da je pretrpio veliku materijalnu štetu, već je počeo da strahuje i za bezbjednost gostiju.

Informacija o zatvaranju kluba objavljena je i na Instagram stranici kluba ”Kristal”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana