Власник о тучи у ноћном клубу у  Теслићу: Ово није први пут, затворићемо дискотеку

ГС
Власник о тучи у ноћном клубу у  Теслићу: Ово није први пут, затворићемо дискотеку

ТЕСЛИЋ - Власник ноћног клуба ”Кристал” из Теслића Дејан Гаврић и његов отац нападнути су синоћ када је група момака упала у клуб и почела да разбија инвентар.

У нападу Гаврић и једна особа су лакше повријеђени, док нападачи још нису идентификовани и ухапшени.

У ПУ Добој за АТВ је потврђено да се напад догодио синоћ око три сата иза поноћи.

-Полицијској станици Теслић је пријављено да је дошло до нарушавања јавног реда и мира испред угоститељског објекта. По пријави су поступили полицијски службеници који су утврдили да су три лица физички напали Д.Г, Д.Г, А.П. и Д.П. при чему су А.П. и Д.Г. задобили тјелесне повреде. У току је рад по наведеном - наводе у ПУ Добој.

Гаврић за АТВ каже да су их напали момци који се представљају као припадници навијачке групе ”Лидерс”, наводећи да им ово није био први напад.

-Откад смо у марту отворили дискотеку, одређена група је почела да долази и изазива хаос. Синоћ су дошли у дискотеку и човјек је из чиста мира кренуо да баца и разбија све пиће са шанка. Флаше и чаше су летјеле наоколо, стакло је падало по гостима који су се испрепадали  -  прича Гаврић.

Он каже да је његов отац пришао тим момцима и питао их зашто то раде, да би они насрнули на њега и ударили га.

Дошло је до сукоба у којем су Гаврић и још једна особа претучени, а нападачи су побјегли.

-Од отварања дискотеке изложени смо притисцима те групе, која нам стално прави проблеме. Раније су нам напали обезбјеђење клуба, које су пресрели и палицама им лупали по возилу. И у марту су направили хаос у дискотеци - каже Гаврић.

Више пута је, тврди нападе пријавио полицији, али ништа још није ријешено.

Он истиче да је приморан да због цијеле ситуације и сталних напада затвори клуб, јер не само да је претрпио велику материјалну штету, већ је почео да страхује и за безбједност гостију.

Информација о затварању клуба објављена је и на Инстаграм страници клуба ”Кристал”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана