Срна тражи генералног директора и главног уредника

А. Ј. Р.
Срна тражи генералног директора и главног уредника

Бањалука - Надзорни одбор Новинске агенције РС (Срна) расписао је јуче конкурсе за избор генералног директора и извршног директора за уређивачку политику и програмске послове, односно главног и одговорног уредника.

Рок за подношење пријава на оба конкурса је 15 дана од дана посљедњег објављивања.

Међу посебним условима које кандидати за директора и уредника морају испуњавати су завршен један од факултета друштвеног смјера, те осам година радног искуства.

- Кандидати за директора морају посједовати најмање четири године радног искуства на руководећим пословима из области информисања, а заинтересовани за позицију главног уредника морају имати најмање двије године искуства на уредничким пословима - наведено је у конкурсу.

Од кандидата се тражи и посједовање руководствених и организационих способности. Кандидати, такође, не смију бити на положају који доводи до сукоба интереса, а приликом пријаве морају доставити и програм рада агенције за мандатни период.

Генералног директора и главног и одговорног уредника Срне на основу спроведеног конкурса именоваће Надзорни одбор ове агенције на период од четири године, са могућношћу поновног избора. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана