Отац Давида Драгичевића: Немојте да мијешамо политику у ово

nezavisne.com
Отац Давида Драгичевића: Немојте да мијешамо политику у ово

Бањалука – Давор Драгичевић, отац Давида Драгичевића (21), чије је тијело пронађено 24. марта на ушћу Црквене у Врбас, током данашњег окупљања грађана на Тргу Крајине у Бањалуци позвао је јавност да се у овај трагични случај не мијеша политика.

У кратком обраћању захвалио се окупљеним грађанима на подршци и рекао је да још увијек нема никакву званичну информацију.

"Никаквог службеног и званичноог налаза ја немам. Немам ни умрлицу, немам ништа. Своје дијете још нећу сахранити. Немојте молим вас злоупотребљавати ово, немојте да мијешамо политику у то", рекао је он.

Додао је да ради са адвокатима јер је лаик у правним стварима, те да до краја седмице очекује барем неке информације. Рекао је да се не боји никога и да разумије сваког оног ко се боји за своју безбједност.

"Позивам све да подрже нашу борбу за истину и правду и чињенице. То је бол и осталих људи чији случајеви нису разријешени. Ово је тек почетак, а ја чекам тхе енд. Сви знате то је црно бијело", рекао је Давор.

Давидови пријатељи су поручили да остају уз његову породицу, и позвали грађане да не одустају од тражења истине о овом случају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана