Најбољи конобари из Добоја, а кувари из Приједора

Srna
Најбољи конобари из Добоја, а кувари из Приједора

Приједор - На такмичењу угоститељских и туристичких школа Републике Српске, које је данас одржано у Приједору, у категорији конобара најбољи су били ученици из Угоститељске струковне школе из Добоја, а у категорији кувара ученици приједорске Угоститељско-економске школе.

У категорији конобара друго и треће мјесто освојили ученици из школе домаћина такмичења и Средње стручне школе из Градишке, а у категорији кувара ученици Средњошколског центра "Ђуро Радмановић" из Новог Града и из Средњошколског центра Пале.


По оцјени стручног жирија, приједорски средњошколци су били најбољи у категорији туризма, другопласирани су били ученици из Центра средњих школа из Требиња, док је треће мјесто освојио Средњошколски центар Пале.

Подјелом пехара, признања и пригодних поклона у Угоститељско-економској школи у Приједору завршено је такмичење угоститељских и туристичких школа Републике Српске на којем су учествовала 44 ученика, односно 22 екипе из 13 школа.

Такмичење је организовала Агенција за економски развој града Приједора "Преда" у оквиру пројекта "Практична настава на радном мјесту - фаза два", који финансира Влада Швајцарске кроз програм "Прилика плус", а посредством Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана