Говедарица: Млади перспектива странке и Српске

Срна
Говедарица: Млади перспектива странке и Српске

Прњавор - Предсједник Српске демократске странке /СДС/ Вукота Говедарица изјавио је да су млади перспектива и СДС-а и Републике Српске.

Говедарица је изразио увјерење да ће се у Републику Српску вратити млади, који су је напустили, спремни да раде на њеној стабилности.


"Позивамо да нам се придруже сви људи који вјерују да у Републици Српској може бити правде, оне који су за вријеме владавине актуелне власти осиромашили, младе, стручне људе који желе да граде Републику Српску", рекао је Говедарица, који је у Прњавору присуствовао Сабору актива младих Општинског одбора СДС-а.

Говедарица је истакао да долази вријеме када ће до изражаја доћи вриједни и поштени људи.

Предсједник прњаворског одбора СДС-а Немања Васић рекао је да је овај сабор младих почетак кампање ове странке за смјену актуелне власти за коју сматра да је осиромашила Републику Српску.

Предсједник Извршног одбора Актива младих Општинског одбора СДС-а Прњавор Немања Станић навео је да су на Сабору представљени сви млади, поштени, образовани, културни људи који желе да донесу промјене у Републику Српску.

Он је позвао људе који нису задовољни ситуацијом у друштву да се придруже СДС-у и дају идеју да би се изградило боље друштво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана