Ledena bajka do kraja februara

J. P.
Ledena bajka do kraja februara

Banjaluka - Uz predstavu "Bajkovita bajka", koju su izveli članovi Klizačkog kluba "Medo" iz Zagreba, na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske otvoreno je klizalište.

Ljubitelji ovog atraktivnog sporta i zabave moći će da uživaju do kraja februara, svaki dan od 10 do 22 časa. Bajku na ledu podržali su "Banjalučka pivara", grad Banjaluka i Muzej savremene umjetnosti RS.

- U dogovoru sa "Banjalučkom pivarom", koja godinama podržava sve naše manifestacije, postavljanjem klizališta  upotpunili smo zimsku idilu u gradu. Sa Muzejom smo dogovorili atraktivnu lokaciju u centru, a građanima je u neposrednoj blizini i parking - rekao je gradonačelnik Slobodan Gavranović.

Generalni direktor "Banjalučke pivare" Nikolas Peni kazao je da je ovo preduzeće u 2015. godini dobro poslovalo i da se na ovaj način odužuje svojim potrošačima.

- "Banjalučka pivara" stala je iza ovog projekta i to je svojevrstan poklon stanovnicima Banjaluke - rekao je Peni.

Oni najmlađi, koji nose cipelice do broja 30, neće morati da plaćaju klizanje. Cijena klizanja po satu za one koji imaju svoje klizaljke je tri KM, a sa iznajmljivanjem klizaljki četiri KM. Cjelodnevna karta je pet KM. Početnici će imati časove klizanja, a iz "Banjalučke pivare" su najavili i druga iznenađenja za posjetioce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana