Ледена бајка до краја фебруара

Ј. П.
Ледена бајка до краја фебруара

Бањалука - Уз представу "Бајковита бајка", коју су извели чланови Клизачког клуба "Медо" из Загреба, на платоу испред Музеја савремене умјетности Републике Српске отворено је клизалиште.

Љубитељи овог атрактивног спорта и забаве моћи ће да уживају до краја фебруара, сваки дан од 10 до 22 часа. Бајку на леду подржали су "Бањалучка пивара", град Бањалука и Музеј савремене умјетности РС.

- У договору са "Бањалучком пиваром", која годинама подржава све наше манифестације, постављањем клизалишта  употпунили смо зимску идилу у граду. Са Музејом смо договорили атрактивну локацију у центру, а грађанима је у непосредној близини и паркинг - рекао је градоначелник Слободан Гаврановић.

Генерални директор "Бањалучке пиваре" Николас Пени казао је да је ово предузеће у 2015. години добро пословало и да се на овај начин одужује својим потрошачима.

- "Бањалучка пивара" стала је иза овог пројекта и то је својеврстан поклон становницима Бањалуке - рекао је Пени.

Они најмлађи, који носе ципелице до броја 30, неће морати да плаћају клизање. Цијена клизања по сату за оне који имају своје клизаљке је три КМ, а са изнајмљивањем клизаљки четири КМ. Цјелодневна карта је пет КМ. Почетници ће имати часове клизања, а из "Бањалучке пиваре" су најавили и друга изненађења за посјетиоце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана