Пjевачицу послijе љубавног бродолома тјеше пријатељи на јахти

Пjевачицу послijе љубавног бродолома тјеше пријатељи на јахти 20.03.2018 00:14 | Агенција

Селена Гомез и Џастин Бибер наводно су на паузи у својој љубавној авантури. Веза коју је "People" окарактерисао "hop on - hop off " опет је на мети критика, а пјевачица већ дуже времена није сликала са својим изабраником.

Селена је посљедњих дана усликана како ужива на јахти са својим пријатељима, срећна, задовољна и безбрижна.


Весела дружина пловила је обалама око Сиднеја, а на сликама ни у назнакама нема Бибера.

Он је наводно толико забринуо Селеленину маму да је жена послије жучне свађе са ћерком завршила у болници. То је била иницијална кап да Селена преиспита своју везу.

Чак и да су све пука нагађања, од те вијести однос између Селене и Бибера није исти - ређе их виђају заједно, а изјаве по медијима су се проредиле.

Џастин Бибер и Селена Гомез почели су да се забављају 2010. године, а романсу су обновили прошлог љета.

Први пут њихова веза је била врло булна, стално пред очима јавности, а када Селена више није могла с њим он је толико јавно повредио, понизио, узвратио псовкама да је међу њима пет година био мук.

А онда када је Гомез раскинула са Викендом, варнице међу њима опет су заискриле. Иако они сада нису ни потврдили ни демантовали раскид, нити су се изјашњавали у којој фази је њихова веза постоје индиције да нешто "озбиљно шкрипи".© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица