Позната манекенка данас слави 29. рођендан: Право име Ђиђи Хадид је српско

Г.С.
Foto: SwimSuit

Позната манекенда Ђиђи Хадид данас пуни 29 година.

Она је једна од најпознатијих америчких модела данашњице, а поред ове титуле, представница је и прави примјер смјене генерације у свијету моделинга и манекенства, преноси Ало.

Готово да не прође дан да не видимо неколико њених фотографија и не прочитамо неки детаљ о њеном животу и каријери, али је мало познато како заправо гласи право име славне манекенке

Наиме, млада Американка се заправо зове Јелена, а све је откривено када ју је млађа сестра Бела похвалила на Инстаграму.

Бела је објавила насловницу мазагина „Воуг“ на којој позира млада манекенка Ђиђи, те јој је упутила бројне комплименте и признала колико је поносна на њу.

– Толико сам поносна на тебе, Јелена! Тај сјај послије трудноће… Задивљујеш ме сваког дана! Натјерала си ме на сузе… Давање лица, косе, тијела… Али, најважније од свега је давање доброте, поштовања, интегритета и мајчинства! Најбоља мама. Најбоља девојка. Волим те, сестро, моја лична Супержено! – написала је Бела на Инстаграму и покренула лавину коментара на поменутој мрежи.

Како Ђиђи од Јелена?

Име Ђиђи јој је пренијела мајка. Како се то догодило објаснила је у интервјуу за Воуг још 2015. године.

 „Моју маму је мајка тако звала када је била млађа, па је онда и мене моја мама тако звала“.

Она је додала:

- У првом или другом разреду била је девојчица по имену Хелена и дошло је до забуне са учитељицом која је морала да прозива наша имена. Па је учитељица питала моју маму: 'Да треба Јелену да зовемо по надимку, како би то било?' А моја мама је рекла:

- Понекад је зовемо Ђиђи и име се задржало.








 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана