Како су се Новак и Јелена спремали за Лауреус награду

ГС
Како су се Новак и Јелена спремали за Лауреус награду

МАДРИД - Новак и Јелена Ђоковић открили су како је изгледало спремање за свечану додјелу престижне Лауреус награде у Мадриду.

Док су његову супругу шминкали и намештали јој фризуру, власник још једне титуле спортисте године уживао је у рифовима пјесме „Долазим за пет минута“ групе „Генерација 5“, пише РТС.

Свечаној додјели престижних спортских награда Лауреус, одржаној у Мадриду, најбољи тенисер свих времена присуствовао је у друштву супруге Јелене.

Новак Ђоковић је пети пут изабран за најбољег спортисту сијвета, пошто је Лауреус награду већ освајао 2012, 2015, 2016. и 2019. годинe.

За ову прилику Новак је одабрао одијело бренда „Брунели Кучинели“ док је Јелена носила креацију Драгане Огњеновић.

Како је изгледало спремати се за свечану додјелу, Новак и Јелена открили су обожаваоцима уз помоћ Вог Адрије. У снимку тениски ас објашњава због чега има два сакоа током вечери – елегантни црни и занимљиви бијјели.

Јелена је истакла да је одабрала дискретну шминку и фризуру. Док је стрпљиво чекала да визажисти заврше свој посао, Новак је трагао за музиком која ће употпунити атмосферу током припреме за одлазак на додјелу награда.

Убрзо су се зачула нама добро позната мелодија пјесме „Долазим за пет минут“а, групе „Генерација 5“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана