Она је најбогатија жена са ових простора, а све је стекла- разводом

Агенције
Она је најбогатија жена са ових простора, а све је стекла- разводом

Славица Еклстон рођена је у Ријеци 1958. као Славица Радић. У младости се бавила манекенством, а 1982. упознала је Бернија Еклстона

Њу је “Селебрети Нет Ворт” прогласио једном од најбогатијих људи на свијету. Славица је засјала на високом шестом мјесту, а прије ње су Џорџ Лукас, Стивен Спилберг, Опра, Пол Мекартни и Џејми Герц.

На листи најбогатијих манекенки свих времена, Славица је заузела прво мјесто с 1,2 милијарде долара имовине. На истој листи се, нешто ниже налазе и њене ћерке Тамара (33) и Петра (29).

Славица је већину новца стекла удајом за “краља” Формуле 1, Бернија Еклстона (87), а годинама је била задужена за његове промотивне догађаје. Њихов развод је други најскупљи развод свих времена, а Славица је “профитирала” с милијарду више на рачуну.

Након развода од милијардера Бернија 2009, госпођа Еклстон је често у Дубровник долазила у друштву ћерки Петреи Тамаре, а прије неколико година на одмор је повела и пријатељицу Сару Фергусон (58), војвоткињу од Јорка, иначе бивша супруга принца Ендрјуа (58), брата познатијег принца Чарлса.

Како пишу хрватски медији, Славица је у близини Стона на Пељешцу купила имање вриједно 2,5 милиона евра.

Славица Еклстон рођена је у Ријеци 1958. као Славица Радић, а њена породица потиче из околине Лакташа.

У младости се бавила манекенством, а 1982. упознала је Бернија Еклстона. С њим је у браку била 23 године. Били су необичан пар, уз 28 година разлике у годинама, а богати Берни био је од супруге нижи цијелих 30 центиметара.

Њихов брак био је проблематичан, а Берни је чак од супруге често добијао и батине. Ипак, тврдио је да ју је волио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана