Snimljen emotivan trenutak: Dječak pobijedio opaku bolest pa zaplesao (VIDEO)

Ona
Snimljen emotivan trenutak: Dječak pobijedio opaku bolest pa zaplesao (VIDEO)

U najljepšem video-snimku koji se u skorije pojavio na internetu, jedan dječak je proslavio to što se izliječio od raka uz poseban ples posvećen pobjedi.

Njegova sreća koju je ovjekovječio ovaj snimak podsjeća nas da slavimo život. Dječak Niko je konačno dobio dobru vijest da je njegova akutna limfoblastna leukemija poslije dvije godine ušla u remisiju i da je vrijeme da se pridruži porodici i prijateljima u slavlju.

Na snimku se vidi kako Niko trči iz svoje bolničke sobe i ulazi u salu koja je bila ispunjena najbližima. Svi mašu pom pomovima i navijaju dok Niko i njegov mlađi brat priređuju prisutnima slavljeničku igru. Zatim Niko trči kroz "kišu" konfeta da bi zazvonio na posebno zvono koje označava kraj njegovog liječenja.

Nakon što je proslavio njegov poseban trenutak, Nika je porodica iznenadila njegovim prvim biciklom. Dječak ga je isprobao i prije nego što je napustio bolnicu.

Dječakov video je objavljen tek prije nekoliko dana, a već je preplavio internet jer gledaoci mogu da osjete radost koja zrači od Nika i svih koji slave njegovo zdravlje.

- Moj slatki dječače! Moj ratniče! Mama je tako ponosna na tebe, Niko. Rak je izabrao pogrešno dijete - prokomentarisala je njegova mama ispod videa.

@littlewishesorg Congrats Nico! We are so proud of you! #littlewishes #childhoodcancer #hope #hospital #medicalteam #endoftrearment #wish #joy Walking On Sunshine (25th Anniversary) [2010 Remaster] - Katrina and the Waves

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana