Снимљен емотиван тренутак: Дјечак побиједио опаку болест па заплесао (ВИДЕО)

Она
Снимљен емотиван тренутак: Дјечак побиједио опаку болест па заплесао (ВИДЕО)

У најљепшем видео-снимку који се у скорије појавио на интернету, један дјечак је прославио то што се излијечио од рака уз посебан плес посвећен побједи.

Његова срећа коју је овјековјечио овај снимак подсјећа нас да славимо живот. Дјечак Нико је коначно добио добру вијест да је његова акутна лимфобластна леукемија послије двије године ушла у ремисију и да је вријеме да се придружи породици и пријатељима у слављу.

На снимку се види како Нико трчи из своје болничке собе и улази у салу која је била испуњена најближима. Сви машу пом помовима и навијају док Нико и његов млађи брат приређују присутнима слављеничку игру. Затим Нико трчи кроз "кишу" конфета да би зазвонио на посебно звоно које означава крај његовог лијечења.

Након што је прославио његов посебан тренутак, Ника је породица изненадила његовим првим бициклом. Дјечак га је испробао и прије него што је напустио болницу.

Дјечаков видео је објављен тек прије неколико дана, а већ је преплавио интернет јер гледаоци могу да осјете радост која зрачи од Ника и свих који славе његово здравље.

- Мој слатки дјечаче! Мој ратниче! Мама је тако поносна на тебе, Нико. Рак је изабрао погрешно дијете - прокоментарисала је његова мама испод видеа.

@littlewishesorg Congrats Nico! We are so proud of you! #littlewishes #childhoodcancer #hope #hospital #medicalteam #endoftrearment #wish #joy Walking On Sunshine (25th Anniversary) [2010 Remaster] - Katrina and the Waves

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана