Trendovi koje nije poželjno pratiti

GS
Trendovi koje nije poželjno pratiti

Predugi vještački nokti ne mogu izgledati sofiticirano, kao ni loše nanesena krema za samopotamnjivanje, primjera radi, zatim jeftine dizajnerske kopije, vještačke trepavice, šljokice, kao ni naziv brenda.

Trendovi se stalno mijenjaju i ponekad je zaista teško ispratiti šta je moderno, a šta nije. Osim toga, ne treba ni pratiti trendove po svaku cijenu, jer nisu svi ni lijepi i ne pristaju svakome, a prema riječima stilistkinje koja je poznata pod imenom Niki Skaj, neki od njih bi mogli da učine da izgledate jeftino.

Jeftine dizajnerske kopije

Stilistkinja pojašnjava da tu ne misli na popularne brendove koji uzimaju ideje poznatih svetskih dizajnera pa prave nešto slično tome, već misli bukvalno na kopije "Šanela" i slično.

Vještačke trepavice

Za trend koji djevojke kod nas prilično vole ova stilistkinja kaže da izgleda jeftino, i tu misli i na vještačke trepavice koje djevojke same lijepe, kao i na ekstenzije koje se rade u salonima. Ako baš želite da sredite trepavice na neki način, njen savjet je da uradite tretman podizanja trepavica jer će tako izgledati prirodnije.

Loše nanesene kreme za samotamnjenje

"I ja volim da imam lijep i taman ten cijele godine, ali morate da odvojite vrijeme i naučite kako se ovi preparati pravilno nanose", savjetuje Niki. U suprotnom, koliko god da se sredite, izgledaćete jeftino sa flekama od kreme.

Šljokice

Stilistkinja ističe da zbog šljokica i glitera izgledate mlađe, "i to ne na dobar način".

Naziv brenda

"Izgleda veoma jeftino i kao da samo želite da privučete pažnju", kaže stilistkinja o ljudima kojima maltene po cijeloj odjeći pišu nazivi brendova koje nose.

Pored ovih stvari, Niki kaže da jeftinom izgledu doprinose i sočiva u boji, zalizana kosa, previše blijeda boja na usnama, pretjerano uska odjeća, previše nakita u boji zlata, kao i vještački nokti, još jedan trend koji kod nas djevojke obožavaju, prenose Vijesti.me.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana