Džins se ove sezone vraća na velika vrata

GS
Foto: Ilustracija

Nije tajna da je teksas aktuelan svake sezone, samo se mijenja kroj, način na koji se nosi i modeli uz koje se kombinuje.

Sezona džinsa je otvorena, a izgleda da je ove poželjniji nego ikada do sad.

Kombinezon je top trend

Ako kupujete jedan novi teksas komad, neka bude kombinezon. Izgleda odlično, model sa ravnim nogavicama otporan je na promjenu trendova, a stilizujte ga uz šik ženstvene komade poput špicastih papuča i boho tašnice.

Bolero? Da, ali od teksasa

I trendi i pristojno, a opet atraktivno. Volite mini-suknje? Ponesite jednu od tvida, dužina ističe noge, a materijal daje sofisticiranu notu. Da ne biste djelovali preozbijno, tu je teksas bolero-jakna, novitet ove sezone.

Džins a la Šanel

Kilote sa širim nogavicama su ovogodišnji modni prijedlog. Poigrajte se pa ih ponesite u šanel stilu uz trendi džemper inspirisan kultnim šanel kostimom koji ističe siluetu i odlično izgleda uz džins.

Mini je ostala bez bretela

Mini teksas haljina je modni klasik, a ove sezone aktuelna je ona korset kroja. Kako je mješavina opuštenog i atraktivnog, unesite malo sofisticiranosti, pa je ponesite sa romantičnom ili elegantnom bluzom.

Iskrzane ivice su trend

Kad uparite dva top trenda, jedini mogući rezultat je modni pogodak. Korset-haljina u militari stilu i teksas jakna sa nezavršenim ivicama mogu da budu vaši modni saveznici u pokoravanju proljećnih trendova, prenosi ŽenaBlic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana