Razlika od 39 godina ne utiče na naš seksualni život

Agencije
Razlika od 39 godina ne utiče na naš seksualni život

Sedamdesetosmogodišnja Edna Martin u braku je sa 39 godina mlađim Simonom. Kako su se upoznali, ali i kako izgleda njihov desetogodišnji brak otkriva nam bračni par čija ljubav ne poznaje granice...

Vjerovali ili ne, među supružnicima se desila ljubav na prvi pogled. Kada su se upoznali Edna je imala 69, a Simon 30.

"Nisam imao iskustva s djevojkama i nikada nisam nijednu poljubio prije Edne, ali čim sam je vidio znao sam da mi se sviđa i da želim da provedem život s njom", kaže Simon.

Par je priznao da njihove porodice, kao i Ednina djeca koja su Simonovih godina nisu pravile probleme zbog njihove veze. Njeni sinovi koji su čak stariji od Simona oslovljavaju ga "Tata".

Upravo zbog ove nevjerovatne razlike u godinama par se pojavio u jednoj emisiji na britanskom kanalu 5 posvećenoj najstarijim kuguarkama u kojoj su branili svoju vezu.

"Ne mogu da zamislim da budem bez Simona, ona je prvo što ujutru ugledam i posljednje što uveče vidim" rekla je Edna, koja dodaje da razlika u godinama ne utiče na njihov seksualni život, već da to rade "kao zečevi".

Edna je inače pružila Simonu uvijek otvorenu mogućnost da je ostavi ukoliko poželi da se ostvari u ulozi oca. Ipak, Simon je odustao od roditeljstva te odlučio da ostane uz Ednu. Štaviše, Simon je otkrio da boluje od rijetkog poremećaja koji uzrokuje da njegovo itijelo ubrzano stari pa "razlika između njega i supruge uskoro neće biti uočljiva".

Kada su Ednu upitali da opiše tajnu uspješnog braka sa Simonom, ona je dala veoma zanimljiv odgovor.

"Različiti smo. Ja sam vječita tinejdžerka, a on rodio kao sredovečni čovjek", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana