Britni Spirs se oglasila nakon premijere kontroverznog filma o njenom životu

Srna
Britni Spirs se oglasila nakon premijere kontroverznog filma o njenom životu

Britni Spirs, američka pjevačica, oglasila se nakon premijere kontroverznog dokumentarnog filma "Frejming Britni Spirs".

Iako se nije direktno pozabavila pitanjima pokrenutim u filmu, uključujući to kako joj otac kontroliše cijeli život i karijeru te kampanju "FreeBritni, pjevačica se oglasila na Tviteru u utorak naveče i podijelila stari video na kojem izvodi svoju hit pjesmu "Toxic".

"Ne mogu vjerovati da je ovo izvođenje 'Toxica' od prije tri godine. Uvijek ću voljeti biti na sceni, ali treba mi vremena da naučim biti normalna osoba. Jednostavno volim uživati u svakodnevnom životu", napisala je.

Poznatoj pop zvijezdi već 12 godina finansije kontrolira otac, kao i svaki drugi aspekt njenog života.

"Svaka osoba ima svoju priču i svoje mišljenje o pričama drugih. Svi imamo toliko različite sjajne i lijepe živote. Zapamtite, bez obzira na to što mislimo da znamo o životu neke osobe, to je ništa u usporedbi sa stvarnim životom te osobe", navela je Spirs.

U novembru prošle godine Britni je izgubila sudski spor u kojem bi se nadzor njenog oca ukinuo. On i dalje upravlja njenim finansijama zajedno s kompanijom Besemer Trust, iako sud nije isključio mogućnost novih žalbi na ovu odluku. Spirs je odbila nastupati sve dok se nalazi pod nadzorom.

Njen bivši suprug Kevin Federlajn odobrava potez menadžerice Jodi Montgomeri da se pjevačica stavi pod nadzor. Federlajn i dalje ima 70-postotno starateljstvo nad sinovima koje je dobio sa Spirs, a pjevačica ima 30 posto.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana