Kako su se Novak i Jelena spremali za Laureus nagradu

GS
Kako su se Novak i Jelena spremali za Laureus nagradu

MADRID - Novak i Jelena Đoković otkrili su kako je izgledalo spremanje za svečanu dodjelu prestižne Laureus nagrade u Madridu.

Dok su njegovu suprugu šminkali i nameštali joj frizuru, vlasnik još jedne titule sportiste godine uživao je u rifovima pjesme „Dolazim za pet minuta“ grupe „Generacija 5“, piše RTS.

Svečanoj dodjeli prestižnih sportskih nagrada Laureus, održanoj u Madridu, najbolji teniser svih vremena prisustvovao je u društvu supruge Jelene.

Novak Đoković je peti put izabran za najboljeg sportistu sijveta, pošto je Laureus nagradu već osvajao 2012, 2015, 2016. i 2019. godine.

Za ovu priliku Novak je odabrao odijelo brenda „Bruneli Kučineli“ dok je Jelena nosila kreaciju Dragane Ognjenović.

Kako je izgledalo spremati se za svečanu dodjelu, Novak i Jelena otkrili su obožavaocima uz pomoć Vog Adrije. U snimku teniski as objašnjava zbog čega ima dva sakoa tokom večeri – elegantni crni i zanimljivi bijjeli.

Jelena je istakla da je odabrala diskretnu šminku i frizuru. Dok je strpljivo čekala da vizažisti završe svoj posao, Novak je tragao za muzikom koja će upotpuniti atmosferu tokom pripreme za odlazak na dodjelu nagrada.

Ubrzo su se začula nama dobro poznata melodija pjesme „Dolazim za pet minut“a, grupe „Generacija 5“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana