Nikola Rokvić otkrio kako je znao da je Marinko uz njega: Moj tata čuva svog sina

GS
Nikola Rokvić otkrio kako je znao da je Marinko uz njega: Moj tata čuva svog sina

Prije tačno deset dana, pjevač Nikola Rokvić krenuo je na put dugo 1.060 kilometara do Egine, i to pješaka, a danas, 1.maja, sudeći po njegovoj objavi bio mu je najteži dan.

Rokvić je krenuo na hodočašće put Egine, gdje se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog, a na tom putu prikupljaće sredstva za svoju fondaciju "Porodica".

On svakodnevno putem Instagrama obavještava javnost, kako prolazi na svom putu, koliko novca je sakupio, ali i ostale detalje.

Jutros se oglasio novom fotografijom, a opis posvetio konjima i svom djedu koji ih je obožavao. Nedugo zatim, rasplakao je mnoge kada je podijelio uspomenu na oca Marinka Rokvića.

Objavio je sliku iz detinjstva na kojoj pozira sa svojim ocem, i objasnio šta mu se dogodilo danas, zbog čega je morao nakratko da prekine svoj put. Nikola je čuo da se iz jedne kuće čuje pjesma njegovog oca. Prekinuo je svoj put i ljudima pokucao na vrata:
- Današnji dan, veoma težak i zahtevan, sa mnogo uspona i nizbrdica koje pri trčanju najviše opterećuju kolena, ipak donosi jedan unutrašnji mir i radost ali i veliku volju i snagu koja je potrebna za dalje…

- Kada je bilo najteže, kada je uspon na 28. km bio veoma velik, prođoh pored kuće iz koje u trenutku mog prolaska i muke zasvira pesma mog 'junaka od Rokvića plemenitih' kako nam je bio upisan u telefonu, mog oca Marinka! U tom trenutku mi osmeh osvetli lice, pa sam morao da uđem kod dragih ljudi u kuću, da ih pozdravim! Posle par kilometara iz druge kuće peva Marinko pesmu: 'Zadrhti srce, kao što znaš, još uvek možeš mnogo da daš, umesto bola, umesto sete, zadrhti srce, godine lete'. Moje srce zadrhta od saznanja da moj taki, čuva svoga sina! Bog vas blagoslovio i dao vam radosti! - napisao je, piše Telegraf.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana