Бритни Спирс се огласила након премијере контроверзног филма о њеном животу

Срна
Бритни Спирс се огласила након премијере контроверзног филма о њеном животу

Бритни Спирс, америчка пјевачица, огласила се након премијере контроверзног документарног филма "Фрејминг Бритни Спирс".

Иако се није директно позабавила питањима покренутим у филму, укључујући то како јој отац контролише цијели живот и каријеру те кампању "FreeBritni, пјевачица се огласила на Твитеру у уторак навече и подијелила стари видео на којем изводи своју хит пјесму "Toxic".

"Не могу вјеровати да је ово извођење 'Toxicа' од прије три године. Увијек ћу вољети бити на сцени, али треба ми времена да научим бити нормална особа. Једноставно волим уживати у свакодневном животу", написала је.

Познатој поп звијезди већ 12 година финансије контролира отац, као и сваки други аспект њеног живота.

"Свака особа има своју причу и своје мишљење о причама других. Сви имамо толико различите сјајне и лијепе животе. Запамтите, без обзира на то што мислимо да знамо о животу неке особе, то је ништа у успоредби са стварним животом те особе", навела је Спирс.

У новембру прошле године Бритни је изгубила судски спор у којем би се надзор њеног оца укинуо. Он и даље управља њеним финансијама заједно с компанијом Бесемер Труст, иако суд није искључио могућност нових жалби на ову одлуку. Спирс је одбила наступати све док се налази под надзором.

Њен бивши супруг Кевин Федерлајн одобрава потез менаџерице Јоди Монтгомери да се пјевачица стави под надзор. Федерлајн и даље има 70-постотно старатељство над синовима које је добио са Спирс, а пјевачица има 30 посто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана