Biković snimljen s novom djevojkom

GS
Biković snimljen s novom djevojkom

Jedan od najuspješnijih srpskih glumaca Miloš Biković ima novu djevojku, a riječ je o lijepoj ruskoj plesačici Arini Vološinovoj.

Biković niz godina živi na relaciji Rusija - Srbija, a sada je otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, a na poziv reditelja Nikite Mihalkova.

Miloš Biković je napokon predstavio svoju voljenu Arinu Voloshinu u Moskvi. Zgodni glumac i prvakinja u ruskom balskom plesu zapaženi su zajedno početkom godine, a sada su zajedno bili na na događaju koji je organizovao magazin “InStyle”.

Na večeri “InStylea” na Moskovskom međunarodnom filmskom festivalu, Biković je došao sa lijepom Ruskinjom, međutim, na mjestu za medije fotografisan je sam.

Prva djevojka popularnog glumca bila je koleginica sa klase Anja Alač. Nakon dugogodišnje veze Anjom, Bikoviću je srce osvojila još jedna glumica Brankica Sebastijanović s kojojom je glumio u seriji “Samac u Braku”.

Nakon toga srce mu je ukrala Ruskinja, manekenka Saša Lus. Poslije raskida s Lus, Biković je utjehu našao u naručju još jedne Ruskinje, mlade glumice Aglaje Tarasove.

Još jedna neuspjela ljubav bila je i veza sa manekenkom Barbarom Tatalović, prenose Nezavisne novine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana