Биковић снимљен с новом дјевојком

ГС
Биковић снимљен с новом дјевојком

Један од најуспјешнијих српских глумаца Милош Биковић има нову дјевојку, а ријеч је о лијепој руској плесачици Арини Волошиновој.

Биковић низ година живи на релацији Русија - Србија, а сада је отпутовао у Москву како би био члан жирија Међународног филмског фестивала, а на позив редитеља Никите Михалкова.

Милош Биковић је напокон представио своју вољену Арину Волосхину у Москви. Згодни глумац и првакиња у руском балском плесу запажени су заједно почетком године, а сада су заједно били на на догађају који је организовао магазин “ИнСтyле”.

На вечери “ИнСтyлеа” на Московском међународном филмском фестивалу, Биковић је дошао са лијепом Рускињом, међутим, на мјесту за медије фотографисан је сам.

Прва дјевојка популарног глумца била је колегиница са класе Ања Алач. Након дугогодишње везе Ањом, Биковићу је срце освојила још једна глумица Бранкица Себастијановић с којојом је глумио у серији “Самац у Браку”.

Након тога срце му је украла Рускиња, манекенка Саша Лус. Послије раскида с Лус, Биковић је утјеху нашао у наручју још једне Рускиње, младе глумице Аглаје Тарасове.

Још једна неуспјела љубав била је и веза са манекенком Барбаром Таталовић, преносе Независне новине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана