Dnevni horoskop za 13. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 13. avgust

Pročitate dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kako ćete isplanirati dan

Ovan

Sve češće počinje da vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osjećanja i potrebe. Jasno vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika.

Bik

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama.

Blizanci

Partner nema namjeru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima iznenađujući korak i inicijativu. Logično, sve ima svoju cijenu. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Rak

Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajte emotivni susret ili neku atraktivnu zabavu. Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, ako ne pokušate, kajaćete se. Vaša okolina djeluje podsticajno i dobronamjerno.

Lav

Planirajte romantičnu zabavu udvoje. Očekuje vas tajanstvena šifra, koja djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni.

Djevica

Ono što vama izgleda interesantno partner posmatra sa određenom dozom nepovjerenja ili odbijanja. Nalazite se u dilemi da li se neko poigrava vašim povjerenjem ili je u pitanju zajednički poslovni nesporazum.

Vaga

Djelujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

Škorpija

Priželjkujete emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju. Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima o uvažavanju različitih poslovnih interesovanja, upotrijebite svoje diplomatske manire.

Strijelac

Nema razloga da prikrivate dio priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara mjerila ili uslove koje najbolje poznaje.

Jarac

U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice.

Vodolija

Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja, velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da vas navedu na pogrešno ponašanje.

Ribe

Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko pogrešno karakteriše vaše ponašanje. Nemojte dozvoliti da vas neko kritikuje bez pravog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom rizika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana