Дневни хороскоп за 13. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. август

Прочитате дневни хороскоп за свој знак и сазнајте како ћете испланирати дан

Ован

Све чешће почиње да вам недостаје нечије присуство или емотивна пажња. Нема разлога да потискујете своја осјећања и потребе. Јасно вам је да многе ствари изгледају другачије у односу на оно што се јавно говори или предочава у друштву сарадника.

Бик

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба употријебити различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама.

Близанци

Партнер нема намјеру да стрпљиво чека на вашу одлуку, већ преузима изненађујући корак и иницијативу. Логично, све има своју цијену. Ваша основна интересовања су практичне природе. Лако можете да остварите своје пословне циљеве.

Рак

Важно је да реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте емотивни сусрет или неку атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано. Али, ако не покушате, кајаћете се. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамјерно.

Лав

Планирајте романтичну забаву удвоје. Очекује вас тајанствена шифра, која дјелује позитивно на ваше расположење и мотивацију. Конфликт у рјешавању пословних интереса ствара додатну тензију у односу са сарадницима, будите довољно опрезни и промишљени.

Дјевица

Оно што вама изгледа интересантно партнер посматра са одређеном дозом неповјерења или одбијања. Налазите се у дилеми да ли се неко поиграва вашим повјерењем или је у питању заједнички пословни неспоразум.

Вага

Дјелујете узнемирено, затражите нечији опроштај и избјегавајте емотивно ривалство. Контролишите своје импулсе. Не можете заваравати сараднике причом која импонује вашој сујети и занемарити нечију оштроумност.

Шкорпија

Прижељкујете емотивно зближавање, али постоје компликације које вас успоравају. Важно је да имате добру идеју и јаку вољу. Потребно је да се договорите са сарадницима о уважавању различитих пословних интересовања, употријебите своје дипломатске манире.

Стријелац

Нема разлога да прикривате дио приче пред блиском особом. Суочавање са истином представља психолошко олакшање. Суочавате се са различитим проблемима. Већина сарадника заговара мјерила или услове које најбоље познаје.

Јарац

У сусрету са вољеном особом осмислите забаву која одговара заједничким потребама и укусу. Прижељкујете емотивно зближавање. Све што је добро може бити и боље, под условом да уложите свој максимум и да прекорачите неке субјективне границе.

Водолија

Важно је да сачувате емотивну блискост са једном драгом особом. Заштитите оне које волите од непотребних узбуђења, велике амбиције или потреба за прикупљањем материјалних резултата, не треба да вас наведу на погрешно понашање.

Рибе

Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред својом околином. Међутим, неко погрешно карактерише ваше понашање. Немојте дозволити да вас неко критикује без правог повода. Препустите другима ситуације са високим степеном ризика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана