Ove horoskopske znakove ne možete pobjediti u svađi

Srna
Ove horoskopske znakove ne možete pobjediti u svađi
Ove horoskopske znakove ne možete pobjediti u svađi

Osim što su direktni u komunikaciji i često nemaju takta, slijedeći znaci će vas svojim oštrim riječima oboriti svaki vaš argument.

 Svađu sa njima ćete dugo pamtiti.

Ovan

Vatreni Ovan u naletu bijesa je u stanju da izgovori svašta – a često i ono što zaista ne misli. Pripadnike ovog znaka ćete lako razdražiti u slučaju da mu naruđujete ili kontrirate zbog čega je savijet mnogih astrologa da ne ulazite u nepotrebne rasprave. Koliko god da je mio i sladak, ovaj znak jednostavno ima i drugo lice koje vam se sigurno neće dopasti.

Blizanci

Za razliku od Ovna koji voli da tjera svađu do kraja, Blizanci su dosta mirniji i nestalni, a samim tim pažnja im je uvijek negdje na drugom mjestu. Čak i u trenucima kada se od njih očekuje da se uključe u bitnu raspravu, oni će to izbjeći jer ih prosto riječi to ne zanima. Samim tim, vi ćete ostati sami u svojoj svađi a njegov vid nezainteresovanosti vas može veoma iznervirati.

Lav

Bilo da volite ili ne volite Lavove, istina je da su oni puni samopouzdanja, a to u velikoj mjeri osjeća njihovo okruženje, porodica i prijatelji. Ako ih na neki način uvredite, umanjite njihovu vrijednost ili povredite, osobe rođene u znaku Lava će vas napasti i napraviti pravu dramu. Ovaj sukob ćete sigurno dugo pamtiti.

Jarac

Jarčevi slove za najtvrdoglaviji znak. Oni su u stanju satima da se svađaju i neće odustati dok u potpunosti riječima ne “obore” protivnika. Pripadnici ovog znaka imaju odličnu memoriju pamćenja, te će koristiti sve informacije kako bi pobijedili u svađi.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana