Ове хороскопске знакове не можете побједити у свађи

Срна
Ове хороскопске знакове не можете побједити у свађи

Осим што су директни у комуникацији и често немају такта, слиједећи знаци ће вас својим оштрим ријечима оборити сваки ваш аргумент.

 Свађу са њима ћете дуго памтити.

Ован

Ватрени Ован у налету бијеса је у стању да изговори свашта – а често и оно што заиста не мисли. Припаднике овог знака ћете лако раздражити у случају да му наруђујете или контрирате због чега је савијет многих астролога да не улазите у непотребне расправе. Колико год да је мио и сладак, овај знак једноставно има и друго лице које вам се сигурно неће допасти.

Близанци

За разлику од Овна који воли да тјера свађу до краја, Близанци су доста мирнији и нестални, а самим тим пажња им је увијек негдје на другом мјесту. Чак и у тренуцима када се од њих очекује да се укључе у битну расправу, они ће то избјећи јер их просто ријечи то не занима. Самим тим, ви ћете остати сами у својој свађи а његов вид незаинтересованости вас може веома изнервирати.

Лав

Било да волите или не волите Лавове, истина је да су они пуни самопоуздања, а то у великој мјери осјећа њихово окружење, породица и пријатељи. Ако их на неки начин увредите, умањите њихову вриједност или повредите, особе рођене у знаку Лава ће вас напасти и направити праву драму. Овај сукоб ћете сигурно дуго памтити.

Јарац

Јарчеви слове за најтврдоглавији знак. Они су у стању сатима да се свађају и неће одустати док у потпуности ријечима не “оборе” противника. Припадници овог знака имају одличну меморију памћења, те ће користити све информације како би побиједили у свађи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана