Diablo Imortal i dalje zarađuje više od milion dolara dnevno

B92
Foto: Ilustracija

Do sada već i ptice na grani znaju da Diablo fanovi nisu nimalo srećni kada je u pitanju Diablo Imortal igra, a razlog za to je sistem monetizovanja koji je Blizard implementirao.

Većina njih Diablo Imortal smatra pravom otimačinom novca, s obzirom na to da je potrebno potrošiti preko 100.000 dolara kako bi se lik unapredio do maksimuma. Međutim, izgleda da mnogima ne smeta da troše novac u igri, jer Diablo Imortal i dalje zarađuje milion dolara dnevno, mjesec dana nakon objave.

Prema statistici i analitic AppMagica, Diablo Imortal je tokom prvog mjeseca imao preko 10 miliona preuzimanja. Poređenja radi, Diablo 3 je dostigao 10 miliona igrača za šest nedjelja. Ipak, potrebno je istaći da je Diablo Imortal besplatna igra, dostupna za mnoge platforme, dok je Diablo 3 na početku bio dostupan samo za PC

Tokom prvog mjeseca, Diablo Imortal je zaradio 49 miliona dolara, što u prevodu znači prosječno 1,63 miliona dolara dnevno. Trenutno, igra ne ostvaruje previše prihoda, ali i dalje zarađuje preko milion dolara dnevno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana