Диабло Имортал и даље зарађује више од милион долара дневно

B92
Foto: Ilustracija

До сада већ и птице на грани знају да Диабло фанови нису нимало срећни када је у питању Диабло Имортал игра, а разлог за то је систем монетизовања који је Близард имплементирао.

Већина њих Диабло Имортал сматра правом отимачином новца, с обзиром на то да је потребно потрошити преко 100.000 долара како би се лик унапредио до максимума. Међутим, изгледа да многима не смета да троше новац у игри, јер Диабло Имортал и даље зарађује милион долара дневно, мјесец дана након објаве.

Према статистици и аналитиц АppMagica, Диабло Имортал је током првог мјесеца имао преко 10 милиона преузимања. Поређења ради, Диабло 3 је достигао 10 милиона играча за шест недјеља. Ипак, потребно је истаћи да је Диабло Имортал бесплатна игра, доступна за многе платформе, док је Диабло 3 на почетку био доступан само за PC

Током првог мјесеца, Диабло Имортал је зарадио 49 милиона долара, што у преводу значи просјечно 1,63 милиона долара дневно. Тренутно, игра не остварује превише прихода, али и даље зарађује преко милион долара дневно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана